Dit polsbandje is stiekem een batterij voor de Apple Watch

© CIDimport

Dit polsbandje is stiekem een batterij voor de Apple Watch

Geplaatst: 26 juni 2015 - 06:57

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:21

Redactie ID.nl

Een van de voornaamste kritiekpunten van smartwatches is dat de interne batterij gewoon niet lang genoeg meegaat. Iedere nacht moet je je horloge aan de oplader leggen. De Reverse Strap hoopt daar in ieder geval bij de Apple Watch verandering in te brengen.

Wanneer het horlogebandje opgeladen is, verlengt deze de batterijduur van het slimme horloge tot 30 uur. Volgens Apple gaat de Apple Watch gemiddeld zo'n 18 uur mee op één oplaadbeurt. 

De Reserve Strap komt uit voor zowel het 38mm als het 42mm-model van de Apple Watch. Tevens is deze waterdicht. Om de Reserve Strap op te laden, hoef je de band niet los te maken van het uurwerk.

Sneller opladen

De makers claimen ook dat de Apple Watch sneller is opgeladen, wanneer je dit via het horlogebandje doet. Het bandje komt uit in grijs, wit en zwart. Er hangt een behoorlijk prijskaartje aan: 250 dollar. 

Onlangs nog raakte bekend dat Apple behoorlijk winst maakt op de verkoop van losse polsbandjes, die voor minstens 49 dollar worden verkocht en maar een paar dollar kosten om te maken.

De Apple Watch lanceert op 17 juli in Nederland.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten