Dit weekend veel gratis pc-games op Steam

© CIDimport

Dit weekend veel gratis pc-games op Steam

Geplaatst: 17 oktober 2014 - 10:57

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:24

Redactie ID.nl

Voor pc-gamers die een beetje krap bij kas zitten stelt de downloadwinkel Steam het hele weekend tien gratis pc-spellen beschikbaar. Tot en met zondag zijn deze voor niets te spelen, zolang je een Steam-account bezit.

Gratis games zijn niet nieuw voor Steam, maar meestal gaat het om één á twee games per keer.

Nu zijn het de volgende titels: Awesomenauts (actie), Blade Symphony (actie), Company of Heroes 2 (strategie), Don't Starve (survival), Grid 2 (racing), Injustice: Gods Among Us (fighting), Killing Floor (shooter), Payday 2 (shooter), Trine 2 (platform) en XCOM: Enemy Unknown (strategie).

Kopen

Wil je de games na het weekend door blijven spelen, dan dien je ze te kopen. Dat kan tot het einde van het weekend met kortingen tot 75 procent.

Heb je Steam al geïnstalleerd, dan staan de games als in je digitale bibliotheek. Van daaruit kun je ze downloaden, wat nodig is voor je ze kunt spelen.

Make-over

Steam kent inmiddels meer dan 75 miljoen gebruikers. Omdat er zoveel pc-games op uitkomen, heeft platformhouder Valve de dienst onlangs van een make-over voorzien. Games en kortingen op de winkelpagina van Steam zijn daardoor voortaan afgestemd op de wensen van de gebruiker. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten