Domeinnaam prinses Ariane direct geregistreerd

© CIDimport

Domeinnaam prinses Ariane direct geregistreerd

Geplaatst: 13 april 2007 - 07:04

Aangepast: 19 september 2022 - 12:31

Redactie ID.nl

Binnen twee tot drie seconden nadat prins Willem-Alexander de naam van het nieuwgeboren prinsesje had uitgesproken, was de domeinnaam al geregistreerd. Dat meldt ict-site Webwereld. De eigenaar van de domeinnaam prinsesariane.nl is Thomas Lobker, oprichter van internetbedrijf Mediaserve.

Domeinnaam prinses Ariane direct geregistreerd

Binnen twee tot drie seconden nadat prins Willem-Alexander de naam van het nieuwgeboren prinsesje had uitgesproken, was de domeinnaam al geregistreerd. Dat meldt ict-site Webwereld.

De eigenaar van de domeinnaam prinsesariane.nl is Thomas Lobker, oprichter van internetbedrijf Mediaserve. "Bij de geboorte van Alexia waren we ook de eerste, nu weer."

Lobker geeft toe dat het vooral een publiciteitsstunt is. "Als de Rijksvoorlichtingsdienst de domeinnaam wil hebben, kunnen ze die zo krijgen. Maar daar hebben ze bij Alexia nooit om gevraagd," aldus Lobker tegen Webwereld. Bezoekers van de site prinsesalexia.nl worden nu doorgestuurd naar de site van het Koninklijk Huis.

"Op prinsesariane.nl zal eerst een felicitatiedienst of een gastenboek verschijnen. En als er geen interesse meer is, zullen we die ook doorlinken naar koninklijkhuis.nl," aldus Lobker.

Het derde kind van prins Willem-Alexander en prinses Máxima heet voluit Ariane Wilhelmina Máxima Inez Ines, zo bleek vrijdagmorgen toen het kind werd aangegeven. De roepnaam van het nieuwe kind is Ariane.

Bron: Webwereld

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten