Door Facebook toch nog het leger in 2013-11-04T16:40:41

Apple-1 brengt 157.000 euro op

Consumentenbond tegen downloadverbod

Door Facebook toch nog het leger in

Door Facebook toch nog het leger in

Israëlische vrouwen kunnen met hun berichten op Facebook alsnog een oproep voor het leger verwachten.

Israëlische vrouwen kunnen met hun berichten op Facebook alsnog een oproep voor het leger verwachten. Vrouwen die op basis van geloofsovertuiging de dienstplicht ontwijken moeten oppassen met berichten op Facebook waarin ze te kennen geven niet koosjer te eten of op de sabbat feestjes bezoeken.

Volgens een legerwoordvoerder ontwijkt 35 procent van de vrouwen de dienstplicht met een beroep op religieuze bezwaren wat zij schriftelijk moeten vastleggen. Het leger zet daar in veel gevallen zo zijn twijfels bij. Het heeft daarom zes kantoren opgezet om dergelijke vrouwen te ontmaskeren door o.m. het controleren van Facebookprofielen en het geven van feestjes op de sabbat.  

[Via De Telegraaf]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord