Draw Something 30 miljoen keer gedownload

© CIDimport

Draw Something 30 miljoen keer gedownload

Geplaatst: 19 maart 2012 - 14:46

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:09

Redactie ID.nl

Draw Something is een regelrechte hit. Het aantal downloads staat momenteel op 30 miljoen en dat in slechts 5 weken tijd!

Vorige week schreven we ook al over Draw Something en noemden toen nog het aantal van 20 miljoen downloads. Dat is dus in minder dan een week zelfs opgeklommen naar 30 miljoen. Facebook laat daarnaast weten dat het spel nu ook populairder is dan Zynga’s Words with Friends, waarmee het de populairste app op Facebook is.

Ontwikkelaar OMGPOP van Draw Something laat weten dat ze in eerste instantie spellen maken voor mensen die normaalgesproken geen spellen op hun iPhone installeren. Daardoor wordt het op zo’n grote schaal gespeeld. Net zoals Apple een smartphone maakte voor een publiek dat nooit een smartphone kocht, zo zegt Dan Porter van OMGPOP.

Draw Something zorgt voor run op stylus-pennetjes

De website Tweakers.net laat zelfs weten dat de styluspennetjes door de komst van Draw Something. De BelCompany liet tegenover Tweakers weten dat de verkopen van styluspennetjes vervijfvoudigd zijn. Robert Webbe van BelCompany : "Volgens mij is deze hype nog groter dan Wordfeud". Harde cijfers wilde Webbe echter niet geven.

[Via: TUAW]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten