Drie niet te missen nieuwe apps van deze maand

© CIDimport

Drie niet te missen nieuwe apps van deze maand

Geplaatst: 15 april 2014 - 07:04

Aangepast: 27 augustus 2022 - 01:46

Redactie ID.nl

Wat zijn de leukste nieuwe apps van deze maand? Dit zijn drie nieuwe apps die je niet mag missen.

Carousel

Dropbox introduceerde Carousel, een nieuwe app om foto’s op te slaan en te organiseren. De applicatie haalt foto’s uit je Dropbox account en plaatst die in je camera roll, die vervolgens een interactieve tijdlijn aanmaakt van groepen en evenementen, zodat je heel makkelijk foto’s kunt terugzoeken. Het idee achter de app is niet nieuw, maar door het prachtige ontwerp en de naadloze integratie springt deze foto-app er echt uit. Carousel is beschikbaar voor iOS en voor Android.

Entrain

Drie niet te missen nieuwe apps van deze maand-16013392

© CIDimport

Vlieg je vaak? Dan mag je deze app absoluut niet missen. Ontwikkeld door onderzoekers aan de universiteit van Michigan houdt deze app bij hoe je het beste een jet lag kunt voorkomen voordat je aan een reis begint. De app is gebaseerd op recente research dat er vanuit gaat dat het type licht waaraan je geëxposeerd wordt verantwoordelijk is voor je jet lag. Als je je normale slaappatroon invoert, samen met het licht waaraan je wordt blootgesteld gedurende de dag, dan geeft de app je een suggestie wanneer je het beste onder welk licht kunt zitten en hoe lang voor je reis je moet beginnen met voorbereiden. De applicatie is beschikbaar voor iOS.

Baby Bundle

Drie niet te missen nieuwe apps van deze maand-16013394

© CIDimport

Deze app is ideaal voor aanstaande moeders en vaders. Baby Bunlde is een soort gids die alles bijhoudt van wat je zou moeten weten over je kind. Het staat vol met informatie over gezondheid, geeft je opvoedkundige tips, houdt voor je bij wanneer je kleine weer een prikje of inenting moet hebben en houdt ook de groei van je baby bij. Ook heb je een in-app optie waarmee je je telefoon in een baby monitor kunt veranderen. De applicatie is gratis, maar je kunt in de app wel diverse aankopen doen. De app is beschikbaar voor iOS

 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten