Dutch Bloggie Geenstijl te koop op Speurders.nl 2013-10-10T14:33:48

OV-Routeplanner nu ook gratis via mobiel internet

Sargasso uitgeroepen tot beste Nederlandse weblog

Dutch Bloggie Geenstijl te koop op Speurders.nl

Dutch Bloggie Geenstijl te koop op Speurders.nl

Twee vertegen-woordigers van het weblog Geenstijl stonden afgelopen zaterdagmiddag tussen de aanwezigen bij de uitreiking van de Dutch Bloggies in het Museum voor Communicatie. Op het moment dat bekend werd gemaakt dat Geenstijl door het publiek verkozen was tot Best Geschreven Weblog kwam van de heren geen andere reactie dan "Je mag 'm houden".

Twee vertegen-woordigers van het weblog Geenstijl stonden afgelopen zaterdagmiddag tussen de aanwezigen bij de uitreiking van de Dutch Bloggies in het Museum voor Communicatie. Op het moment dat bekend werd gemaakt dat Geenstijl door het publiek verkozen was tot Best Geschreven Weblog kwam van de heren geen andere reactie dan "Je mag 'm houden". De organisatie van de Dutch Bloggies besloot toen de beker te koop aan te bieden via Speurders.nl. Dezelfde avond werden er enkele foto’s op deze site geplaatst en de veiling geopend, met de toevoeging dat de opbrengst gestort zal worden op de rekening van de Nederlandse Kanker Bestrijding.

De teller van de veiling stond maandagochtend al op € 500,-. A.s. woensdag zal de veiling om 12 uur overdag stoppen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord