E-TOMB: De digitale grafsteen 2013-11-04T16:40:29

Bankpasje kapot door straling smartphones

Dreigtweet genomineerd voor Woord van het Jaar

E-TOMB: De digitale grafsteen

E-TOMB: De digitale grafsteen

Tegenwoordig hebben mensen naast hun gewone leven ook nog vaak een uitgebreid virtueel leven op sociale mediasites. Dit hoeft niet te stoppen na je dood.

Tegenwoordig hebben mensen naast hun gewone leven ook nog vaak een uitgebreid virtueel leven op sociale mediasites. Dit hoeft niet te stoppen na je dood. Met de E-TOMB bewaar je het virtuele leven van de overledene in een digitale grafsteen ook als je echte leven is afgelopen.

De grafsteen werkt op zonne-energie en bluetooth waardoor familie en vrienden toegang krijgen tot je virtuele leven. Familieleden kunnen via hun mobiele telefoon nog steeds anekdotes twitteren of andere verhalen uploaden naar de E-TOMB om de herinneringen vers te houden en te delen met anderen.

De E-TOMB bewaart de informatie in webspaces en kan o.a. overweg met Facebook, Blog, foto's en video's.

[Via Yankodesign]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord