eBay Nederland verwelkomt 2 miljoenste lid

© CIDimport

eBay Nederland verwelkomt 2 miljoenste lid

Geplaatst: 11 mei 2006 - 09:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:09

Redactie ID.nl

eBay Nederland heeft onlangs zijn twee miljoenste geregistreerde lid mogen verwelkomen. Hiermee is momenteel één op de zes Nederlandse internetgebruikers een geregistreerd eBay lid. Dit heugelijke feit wil eBay niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaag verwelkomt eBay Gijsbert van Horssen uit Tiel als twee miljoenste lid en overhandigt hem een cheque ter waarde van 500 euro.

eBay Nederland verwelkomt 2 miljoenste lid

eBay Nederland heeft onlangs zijn twee miljoenste geregistreerde lid mogen verwelkomen. Hiermee is momenteel één op de zes Nederlandse internetgebruikers een geregistreerd eBay lid. Dit heugelijke feit wil eBay niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaag verwelkomt eBay Gijsbert van Horssen uit Tiel als twee miljoenste lid en overhandigt hem een cheque ter waarde van 500 euro. Gijsbert koopt vooral postzegels en heeft in zijn korte eBay geschiedenis al 24 transacties voltooid.
“Ik ben binnenschipper en na een week varen ben ik een week vrij”, vertelt Gijsbert van Horssen. “Ik vind het dan altijd spannend om te zien of ik een veiling gewonnen heb. Wat zo mooi is aan eBay, is dat je altijd weet waar je aan toe bent; je weet precies hoelang een veiling loopt, hoeveel er al geboden is en bij het hoogste bod ben je ook echt de winnaar. En je hoeft er niet eens voor thuis te blijven!

In Nederland wordt kopen via het internet steeds meer de gewoonste zaak van de wereld. Inmiddels winkelt 86 procent van de Nederlandse internetpopulatie wel eens via het internet. Gemiddeld geeft 92% van de online koper aan (zeer) tevreden te zijn met zijn of haar laatste online bestelling. Daarnaast toont recent onderzoek dat het aantal webwinkels in Nederland het afgelopen jaar met 1.900 is gegroeid naar 5.100.

De groei van eBay past in de algemene trend van het groeiende aantal consumenten dat online winkelt. eBay.nl behoort met een bereik van 39% tot de top tien van de meest bezochte internetsites. Dit houdt in dat ongeveer twee op de vijf Nederlandse internetters minstens een keer per maand de eBay site bezoekt. Ook op eBay.nl groeien kleine- en middelgrote ondernemingen in een snel tempo. Inmiddels verkrijgen meer dan 1.500 mensen in Nederland hun primaire of secundaire bron van inkomsten via het verkopen op eBay.nl.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten