eBay veilt voip-gesprekken met celebrity's

© CIDimport

eBay veilt voip-gesprekken met celebrity's

Geplaatst: 23 februari 2006 - 15:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:18

Redactie ID.nl

Ooit afgevraagd wat zangeres Melissa Etheridge doet ter ontspanning tijdens een tour? Of hoe acteur Matthew McConaughey zijn vrije tijd doorbrengt? Op eBay is een veiling genaamd 'Talk Time' gestart. Via deze veiling is het mogelijk om te bieden op een telefonisch gesprek van tien minuten met negen celebrity's, onder wie bijvoorbeeld ook actrice Penelope Cruz.

eBay veilt voip-gesprekken met celebrity's

Ooit afgevraagd wat zangeres Melissa Etheridge doet ter ontspanning tijdens een tour? Of hoe acteur Matthew McConaughey zijn vrije tijd doorbrengt? Op eBay is een veiling genaamd 'Talk Time' gestart. Via deze veiling is het mogelijk om te bieden op een telefonisch gesprek van tien minuten met negen celebrity's, onder wie bijvoorbeeld ook actrice Penelope Cruz. Het gesprek zal gaan via Skype. De opbrengst van deze veiling komt geheel ten goede aan The Art of Elysium, een organisatie die zich inzet om acteurs, kunstenaars en muzikanten aan te moedigen hun talent te delen met zieke kinderen.

eBay-leden kunnen bieden op 'Talk Time' met één van de volgende beroemdheden:

Penelope Cruz
Amber Tamblyn
Brooke Shields
Melissa Etheridge
Kristin Cavalleri (Laguna Beach)
Rachel Bilson (The OC)
Maria Bello (History of Violence, ER)
Sara Gilbert (Twins & Roseanne)
Matthew McConaughey

Vooral Melissa Etheridge, Brooke Shields en Matthew McConaughey zijn in trek, maar de veiling loopt nog tot en met donderdag 2 maart. Er kan dus nog van alles gebeuren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten