Echte vakantiehuizen in Second Life

© CIDimport

Echte vakantiehuizen in Second Life

Geplaatst: 5 maart 2007 - 08:03

Aangepast: 20 september 2022 - 07:51

Redactie ID.nl

Sinds afgelopen zaterdag is Second Life drie vakantiehuizen rijker. Ze zijn daar neergezet door het bedrijf Euro Relais, dat in het echt vakantiehuizen verhuurt. De virtuele woningen zijn nauwkeurige replica's van echte woningen. De digitale 'First Life' vakantiehuizen zijn dan ook vooral bedoeld om mensen te helpen bij het plannen van een echte vakantie. Bevalt het digitale huis?

Echte vakantiehuizen in Second Life

Sinds afgelopen zaterdag is Second Life drie vakantiehuizen rijker. Ze zijn daar neergezet door het bedrijf Euro Relais, dat in het echt vakantiehuizen verhuurt. De virtuele woningen zijn nauwkeurige replica's van echte woningen. De digitale 'First Life' vakantiehuizen zijn dan ook vooral bedoeld om mensen te helpen bij het plannen van een echte vakantie. Bevalt het digitale huis? Dan kan binnen Second Life direct geboekt worden voor het echte huis.

In totaal zullen vijf verschillende Euro Relais vakantiehuizen in Second Life worden nagebouwd. Dit vijftal is representatief voor het brede aanbod van de touroperator. De werkelijke huizen worden realistisch nagebouwd en geplaatst in een omgeving die overeenkomt met de omgeving van de echte accommodaties. Geïnteresseerden die de echte vakantiehuizen willen huren, kunnen hun vakantiewoning dus van tevoren in Second Life bekijken. Tijdens kantooruren is er bovendien een virtuele Euro Relais-hostess aanwezig. Jennie Jansma heet ze en ze kan bezoekers alles vertellen over de huizen in kwestie.

De vijf Second Life vakantiehuizen zijn via een link op www.eurorelais.nl virtueel te bezoeken. Ook andersom wordt er gelinkt: wanneer iemand in Second Life een leuke vakantiebestemming heeft gezien, wordt via de button 'boek nu' gelinkt naar het aanbod op de site van Euro Relais.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten