Eén op de drie koopt cadeaus voor de feestdagen online

© CIDimport

Eén op de drie koopt cadeaus voor de feestdagen online

Geplaatst: 15 december 2009 - 10:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:24

Redactie ID.nl

Heeft u dit jaar kerst- of sinterklaascadeaus online gekocht? Volgens onderzoek van Microsoft bent u dit jaar absoluut niet de enige. Maar denkt u ook na over veiligheid? Bezoekers van MSN werd in een poll gevraagd hoe zij denken over veilig online shoppen. Het blijkt dat 32% van de Nederlanders dit jaar online aankopen doet. Dit ten opzichte van 42% in andere Europese landen.

Heeft u dit jaar kerst- of sinterklaascadeaus online gekocht? Volgens onderzoek van Microsoft bent u dit jaar absoluut niet de enige. Maar denkt u ook na over veiligheid?

Bezoekers van MSN werd in een poll gevraagd hoe zij denken over veilig online shoppen. Het blijkt dat 32% van de Nederlanders dit jaar online aankopen doet. Dit ten opzichte van 42% in andere Europese landen. Maar liefst 95% van de Nederlanders staat stil bij hun privacy, ten opzichte van 81% in andere Europese landen. Maar Uit de poll komt ook naar voren dat 65% van de respondenten een update heeft gedownload van de internet-browser. Volgens Microsoft houdt dit in dat 35% van de internetgebruikers onnodig risico loopt en eerder de dupe kan worden van cybercriminaliteit.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten