Eerste 3D Dildo nu in Nederland

© CIDimport

Eerste 3D Dildo nu in Nederland

Geplaatst: 8 juli 2013 - 09:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:39

Redactie ID.nl

De eerste dildo die wordt geprint via een 3d-printer is in Nederland te koop via de website van Mel Hardy. Via een heuse dildo-configurator kies je zelf een op maat gemaakte dildo.

Wie voorheen alle seksshop afstruinde op zoek naar de dildo die perfect bij zijn/haar wensen aansloot, hoeft vanaf nu niet verder te zoeken. Via de website van Mel Hardy kun je namelijk je eigen dildo samenstellen die via een 3d-printer wordt geprint.

Dildo-configurator

De dildo kan via een dildo-configurator exact worden afgestemd op jouw voorkeuren (de configurator werkte bij ons alleen in Firefox). De website geeft ook tips voor het bepalen van de juiste maat.

Eerste 3D Dildo nu in Nederland-16253269

© CIDimport

De kleurkeuze is met onze nationale driekleur en zwart wel wat beperkt.

Op maatgemaakte dildo niet goedkoop

Het grote voordeel van 3d-printen is dus dat je exact kunt inspelen op de wensen van de klant. Nadeel is dat er geen massaproductie aan te pas komt en de prijs daardoor dus behoorlijk stevig is. In het geval van een 3D dildo is dat 299 euro. Net als bij andere seksspeeltjes geldt ook bij de 3D dildo dat het niet geschikt is voor personen die allergisch zijn voor siliconen. Een 3D dildo heeft een levertijd tussen de 3 dagen en zes weken. Verschoor 3D uit Delft neemt de productie van de 3D dildo voor zijn rekening en legt in onderstaand filmpje uit hoe dat in zijn werking gaat.

Make love not war

3D printen kwam eerder negatief in het nieuws door de liberator gun: Een vuurwapen dat iedereen kon uitprinten via een 3D-printer. Naar aanleiding van de liberator gun, maakte men in New York maatregelen om gebruik van dergelijke wapens aan banden te leggen. Ook zagen we het gebruik van 3d-printers al gebruikt worden voor het ontwikkelen van een bionisch oor. Met de 3D Dildo is een ander lichaamsdeel aan de beurt gekomen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten