Eerste afleveringen Game of Thrones Seizoen 5 gelekt op torrentsites

© CIDimport

Eerste afleveringen Game of Thrones Seizoen 5 gelekt op torrentsites

Geplaatst: 13 april 2015 - 05:44

Aangepast: 26 augustus 2022 - 22:49

Redactie ID.nl

De eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen van Game of Thrones zijn nu al te vinden op torrentsites. Dit terwijl eigenlijk alleen de eerste aflevering nog maar is uitgezonden. Daarmee ligt bijna de helft van het volledige seizoen al op straat.

Vermoedelijk zijn de afleveringen online gezet door een recensent, schrijft Torrentfreak. Die krijgen afleveringen vaak al vroeg toegestuurd, maar niet in de beste kwaliteit. De episodes zijn dan ook niet HD en er zit een watermerk overheen, zo zeggen de downloaders die de afleveringen al hebben gezien. De bestanden zijn per stuk al meer dan een miljoen keer gedownload.

Legaal alternatief

Internetpiraten zijn inmiddels gewend om de nieuwste Game of Thrones-afleveringen van torrentsites te halen, nog geen dag nadat ze zijn uitgezonden. De serie scoort dan ook ieder jaar weer een record voor de televisieserie met de meest illegaal gedownloade afleveringen.

Er bestaan echter wel degelijk legale alternatieven, waarbij je ook niet heel lang hoeft te wachten met kijken. Zo kun je lid worden van HBO Go, de streamingdienst van HBO. De zender biedt momenteel de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ook gratis aan. Daarvoor hoef je geen abonnement af te sluiten en ook geen account aan te maken.

Bekijk hier gratis en legaal de eerste aflevering van Game of Thrones Seizoen 5.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten