© CIDimport

Eigen tablet voor Dell?

Geplaatst: 11 december 2009 - 11:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:26

Redactie ID.nl

Na vele geruchten over een Apple Internet Tablet zijn nu ook berichten over een Dell Internet Tablet opgedoken; volgens de website Pocket-lint.com zal deze 5-inch tablet draaien op Android. Pocket-lint.com weet verder te melden dat Dell's Internet Tablet 'groter is dan een touchscreen-smartphone, maar kleiner dan een standaard netbook'.

Na vele geruchten over een Apple Internet Tablet zijn nu ook berichten over een Dell Internet Tablet opgedoken; volgens de website Pocket-lint.com zal deze 5-inch tablet draaien op Android.

Pocket-lint.com weet verder te melden dat Dell's Internet Tablet 'groter is dan een touchscreen-smartphone, maar kleiner dan een standaard netbook'. Het toestel zou verder een 5 megapixel camera hebben en op de CES 2010-beurs in Las Vegas worden aangekondigd.

Volgens Pocket-lint.com zal Dell dit nieuwe mobile internet device (MID) op de CES 2010-beurs in Las Vegas aankondigen. Dell timmert de laatste tijd behoorlijk aan de weg om ook op andere markten dan de netbook- en laptopmarkt een voet aan de grond te krijgen. Het bedrijf richtte onlangs een eigen telecomdivisie op en introduceerde haar eerste full-touch Android-telefoon: de Dell Mini 3i.

Bron: Portablegear.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten