Elon Musk wil Twitter-rechtszaak uitstellen 2022-07-18T09:25:05

Windows 11 krijgt mogelijk cd-ripper

Paint 3D – Uitsnede uit foto met Magisch selecteren

Elon Musk wil Twitter-rechtszaak uitstellen

Elon Musk wil Twitter-rechtszaak uitstellen Bron: Pixabay

Het juridische team van Elon Musk reageert nu voor het eerst op de aangespannen rechtszaak van Twitter en wil de zaak uitstellen.

De Raad van Bestuur van Twitter wil graag dat de rechtszaak medio september plaatsvindt en dat er dan eind oktober een uitspraak is. Maar daar is het team van Elon Musk het niet mee eens.

Die wil graag dat de rechtszaak op z’n vroegst 13 februari 2023 begint, schrijft Bloomberg. Twitter weigerde commentaar te geven op de huidige gang van zaken, dus het is niet duidelijk hoe het bedrijf hier in staat.

Twitter sleept Elon Musk voor de rechter

Vorige week sleepte Twitter Elon Musk voor de rechter, omdat de beruchte techondernemer onder het overnamebod van 41 miljard euro wil uitkomen, dat hij eerder dit jaar deed.

Hoewel Elon Musk eerder heel graag Twitter wilde overnemen en daar verschillende plannen voor had, besloot de topman van Tesla en SpaceX toch van de huidige afspraken af te zien.

Hij wilde namelijk weten hoe het zit met het aantal spammaccounts op het platform, maar krijgt daar naar eigen zeggen geen eenduidig antwoord op. Terwijl Twitter vindt dat het de techondernemer genoeg openheid van zaken geeft.

Volgende week vindt er een zitting plaats. Dan horen we wanneer de rechtszaak plaatsvindt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord