Essent wil 100 Mbps-test uitbreiden 2013-10-10T14:33:42

Binnen 5 jaar voor 3,9 miljard euro aan online muziek

Apple niet alleen voor aardbewoners

Essent wil 100 Mbps-test uitbreiden

Essent wil 100 Mbps-test uitbreiden

Essent Kabelcom zint op uitbreiding van de proef met een breedband-verbinding van 100 megabit bij twintig-duizend huishoudens. Dit gebeurt in navolging van de succesvolle pilot in Boxmeer waar tienduizend huishoudens op het snelle netwerk werden aangesloten.Bij Ethernet to the Home (EttH) is de verbinding symmetrisch, zowel de up- als de downloadsnelheid zijn 100 Mbps.

Essent Kabelcom zint op uitbreiding van de proef met een breedband-verbinding van 100 megabit bij twintig-duizend huishoudens. Dit gebeurt in navolging van de succesvolle pilot in Boxmeer waar tienduizend huishoudens op het snelle netwerk werden aangesloten.

Bij Ethernet to the Home (EttH) is de verbinding symmetrisch, zowel de up- als de downloadsnelheid zijn 100 Mbps. Deze internettechniek werk zonder kabel- of adsl modem. De computer wordt direct in de ethernetaansluiting van de wandcontactdoos gestoken.

In 2003 startte Essent de proef met EttH in Boxmeer. Het succes maakt nu verder onderzoek naar de introductie van 100 Mbps elders in Nederland mogelijk. Het is nog onbekend waar de nieuwe proef zal plaatsvinden.

Bron: Computable


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord