Exclusieve iPad 2 kost ruim 6 miljoen euro 2013-11-04T16:36:33

Amerikanen bouwen snelste computer ter wereld

Nintendo 3DS vandaag te koop

Exclusieve iPad 2 kost ruim 6 miljoen euro

Exclusieve iPad 2 kost ruim 6 miljoen euro

In Amerika gaan de iPad 2’s als warme broodjes over de toonbank en is inmiddels al weer uitverkocht.

In Amerika gaan de iPad 2’s als warme broodjes over de toonbank en is inmiddels al weer uitverkocht. Vanaf vanmiddag vijf uur zal zich hoogstwaarschijnlijk hetzelfde scenario in Nederland voltrekken. Voor wie toch meer exclusiviteit wenst, komt de Engelse ontwerper Stuart Hughes met een iPad 2 van 5 miljoen Engelse pond.

Exclusief is de iPad zeker want er zijn er maar twee van gemaakt. Massaproductie lijkt niet aan de orde gezien de zeer exclusieve materialen die zijn gebruikt. Zo is de iPad ingelegd met 53 edelstenen, 12.5 karaats diamanten en 2 kilo 24-karaats gouden achterkant. Het kan nog belachelijker want het bevat tevens 57 gram bot van het dijbeen van een Tryannosaurus Rex en 0,75 kilo van een 75 miljoen oude Ammolite gesteente uit Canada. Ammolite staat bekend als de (of een van de) oudste gesteenten ter wereld.

Deze exorbitant dure iPad 2 wordt de Gold History Edition genoemd en wordt door de maker gekenmerkt als het meest unieke elektronische apparaat ter wereld. Over smaak valt te twisten maar uniek is het wel.

Android Steampunk telefoon

Voor wie meer voelt voor Android is er een exclusieve telefoon in Steampunk-stijl. Hoewel wel het een stuk vriendelijker geprijsd is dan de Gold History Edition iPad 2, kunnen we hem met een prijskaartje van 50.000 dollar toch niet echt goedkoop noemen. Wel bevat het een biometrische vingerafdruklezer en maakt het gebruik van kinetische energie als extra energiebron. Voor een extra vijf duizend dollar per jaar krijgt u er ook nog een professionele polijst-service bij.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord