Facebook in fysieke boekvorm 2013-11-04T16:40:39

Androidtablet wint marktaandeel

Afrekenen op hele minuten niet verboden

Facebook in fysieke boekvorm

Facebook in fysieke boekvorm

Hoewel het woord ‘book’ in Facebook een beetje misleidend klinkt, geeft Ninuku Archivist de mogelijkheid om van je Facebook-profiel een echt boek te maken.Met het programma geef je het

Hoewel het woord ‘book’ in Facebook een beetje misleidend klinkt, geeft Ninuku Archivist de mogelijkheid om van je Facebook-profiel een echt boek te maken.

Met het programma geef je het bedrijf toegang tot je Facebook-account en zij zorgen er maandelijks voor dat alle informatie zoals status updates, foto's, opmerkingen, links, comments e.d. in chronologische volgorde wordt gezet en mooi wordt weergegeven. Ook kun je gedachten die je had bij het plaatsen van een bepaalde foto als onderschrift in het boek verwerken. Uiteraard kun je altijd zelf nog wijzigingen aanbrengen. Het resultaat is een PDF dat makkelijk geprint kan worden. 
Ninuku Archivist stelt je tevens in staat om alles op Facebook te wissen indien je dat wenst nadat je je boek up to date hebt. De dienst kost 24 dollar per jaar.
Nadeel is misschien wel dat je een bedrijf toegang geeft tot al je informatie op Facebook. Er zijn natuurlijk laatst ook al wat problemen geweest op dat gebied.

[Via DigitalTrends.com]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord