Facebook: Messenger momenteel te rommelig 2018-01-17T10:15:55

Delen van link laat iOS en macOS crashen

Gratis upgraden naar Windows 10 kan nog steeds

Facebook: Messenger momenteel te rommelig

Facebook: Messenger momenteel te rommelig

Facebook is van plan Messenger in het komende jaar te stroomlijnen. Volgens een woordvoerder van het sociale netwerk is de berichtendienst momenteel te rommelig.

Facebook Messenger wordt alsmaar uitgebreider. Naast het uitwisselen van geschreven berichten en afbeeldingen kun je er inmiddels mee videobellen (eventueel in een groep), praten met chatbots van bedrijven, is er Giphy-integratie voor het delen van geanimeerde plaatjes, biedt de geïntegreerde camera-app allerlei leuke filters, ga zo maar door.

"De afgelopen twee jaar hebben we telkens nieuwe functies geïntroduceerd die vaak zijn aangeslagen, soms niet. Maar daardoor is de app ook onoverzichtelijker geworden. Verwacht in 2018 dat we Messenger simpeler en gestroomlijnder willen laten werken", zo is te lezen in een blogbericht op Facebook.

Meer video

Facebook verwacht dat de focus het komende jaar nog meer komt te liggen op video, in plaats van tekst. Vaak door middel van livestreams. In 2017 werd er 17 miljard videobelletjes gepleegd, een verdubbeling ten opzichte van het jaar ervoor.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord