Facebook verbergt ex uit overzicht bij verbreken relatie 2015-11-20T09:14:45

Sonos geeft Play:5 een update

Philips-monitor heeft Ambilight in de voet

Facebook verbergt ex uit overzicht bij verbreken relatie

Facebook verbergt ex uit overzicht bij verbreken relatie

Als je één ding niet wil nadat je je relatie verbreekt is om je ex nog op allerlei vrolijke foto's te zien - wat wel regelmatig gebeurt op Facebook. Het sociale netwerk komt nu gelukkig met een functie om alle berichten over je voormalige geliefde uit je tijdlijn te halen. Scheelt een hoop pijnlijke momenten.

Facebook introduceert de functie vandaag. Wanneer je je relatiestatus verandert op Facebook, geeft de site je meteen de optie 'of je je ex niet meer wilt zien'.

Suggesties

In dat geval krijg je status-updates van je vorige vriendje of vriendinnetje niet meer te zien in je eigen nieuwsoverzicht. Bovendien krijg je zijn of haar suggestie niet meer als je een foto wil taggen.

Niet ontvrienden

Dat onzichtbaar maken is overigens niet hetzelfde als iemand ontvrienden. Je blijft wel bevriend met je ex, maar wordt minder vaak geconfronteerd met zijn of haar foto's.

Makkelijker

De optie om iemand niet weer te geven in je nieuwsoverzicht zonder diegene te ontvrienden bestaat overigens al wel langer, maar Facebook biedt de optie nu direct aan in een pop-up wanneer je een relatiestatus verandert.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord