© CIDimport

Facebook verovert Europa

Geplaatst: 12 oktober 2009 - 09:10

Aangepast: 17 november 2022 - 08:49

Redactie ID.nl

Europa heeft nu bij na 100 miljoen Facebookgebruikers dat is zelfs meer dan de 88,3 miljoen Facebookgebruikers in de Verenigde Staten. Volgens een onderzoek van Global Monitor heeft Facebook in de loop van September er ruim 5,9 miljoen gebruikers bij gekregen. Van de tien snelst groeiende landen in Europa staat Turkije aan kop driect gevogld door Italie en op enige afstand Frankrijk.

Europa heeft nu bij na 100 miljoen Facebookgebruikers dat is zelfs meer dan de 88,3 miljoen Facebookgebruikers in de Verenigde Staten.

Volgens een onderzoek van Global Monitor heeft Facebook in de loop van September er ruim 5,9 miljoen gebruikers bij gekregen. Van de tien snelst groeiende landen in Europa staat Turkije aan kop driect gevogld door Italie en op enige afstand Frankrijk. Nederland staat bij de groeiers op de achtste plaats.

Het Verenigde Koninkrijk (UK) heeft al jaren de meeste Facebook gebruikers met ruim 20 miljoen maar groeit niet zo hard. Nederland heeft bijna 1,5 miljoen Facebookgebruikers een groei van ruim 175 duizend niet spectaclulair maar procentueel met 13,4 % heel wat.

Nederland is al jaren een Hyves land met 5 miljoen geregistreerde gebruikers. Het Amerikaanse Myspace staat nog steeds aan kop met ruim 289 miljoen gebruikers.

Bron: InsideFacebook

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten