Facebook-video's ook buiten app af te spelen 2017-02-15T14:32:50

Review: TP-Link M7350

Verdeel en heers met AOMEI Partition Assistant

Facebook-video's ook buiten app af te spelen

Facebook-video's ook buiten app af te spelen

Facebook wordt telkens meer een video-platform en daarom wil het sociale netwerk het afspelen van filmpjes stroomlijnen. Nieuwe functies komen eerst uit in de app.

Meest interessant is de optie om een video te blijven afspelen terwijl je verder door je tijdlijn aan het scrollen bent. Multitasken is mogelijk door een video naar een hoek van het scherm te slepen, vergelijkbaar met de picture-in-picture (PIP) functie van televisies. 

Je hoeft niet eens meer in de app te blijven. Zelfs als je Facebook afsluit en bijvoorbeeld gaat browsen op internet, kan de video in een hoekje afgespeeld blijven worden.

Audio standaard aan

Ook een belangrijke aanpassing: het geluid van de filmpjes wordt niet meer standaard gedempt. Je hoort gelijk de audio van de video, tenzij je telefoon op 'stil' staat. Bij de instellingen van de app kun je deze optie overigens weer uitzetten.

Wanneer iedereen met de nieuwe manier van kijken aan de slag kan, is nog even afwachten.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord