Fake antivirus verwijderen? Gratis tool!

© CIDimport

Fake antivirus verwijderen? Gratis tool!

Geplaatst: 17 mei 2011 - 06:01

Aangepast: 19 september 2022 - 13:26

Redactie ID.nl

Veel internetters hebben last van System Tool, een fake beveiligingsprogramma.

Fake antivirus verwijderen? Gratis tool!

Veel internetters hebben last van System Tool, een fake beveiligingsprogramma. Het verwijderen is lastig – maar met een nieuw, gratis tooltje van G Data zou het een fluitje van een cent moeten worden.

Wie besmet is met System Tool (de link leidt niet naar de tool zelf, maar naar een informatiepagina, redactie), krijgt een melding te zien dat er een malware-infectie op de computer gevonden is. Het enige wat je als gebruiker nog kunt doen, aldus de melding, is de volledige versie van System Tool aanschaffen. Wie dat doet is niet alleen geld kwijt, maar heeft ook persoonlijke gegevens aan de cybercriminelen gegeven. Bovendien zetten mensen die het fake product installeren, de backdoor van het computer wagenwijd open voor allerlei nieuwe malware. Niet doen dus…

Download gratis tool

In plaats daarvan moet u System Tool (dat de laatste 15 maanden maar liefst 35% in hoeveelheid toegenomen is) verwijderen. Om het u makkelijk te maken, heeft G Data een gratis tool ontwikkeld. U kunt de G Data FakeAVCleaner hier downloaden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten