© CIDimport

FAQmannetje van de radio

Geplaatst: 5 oktober 2007 - 08:10

Aangepast: 27 augustus 2022 - 20:36

Redactie ID.nl

FAQman John Vanderaart legt op de Rotterdamse radiozender Megastad FM uit hoe u door de werkgever geblokkeerde websites toch kunt bereiken. Dat internet onder werktijd niet alleen wordt gebruikt voor werkgerelateerde doeleinden is algemeen bekend. Dat bazen daar niet blij mee zijn evenmin.

FAQman John Vanderaart legt op de Rotterdamse radiozender Megastad FM uit hoe u door de werkgever geblokkeerde websites toch kunt bereiken.

Dat internet onder werktijd niet alleen wordt gebruikt voor werkgerelateerde doeleinden is algemeen bekend. Dat bazen daar niet blij mee zijn evenmin. Steeds vaker blokkeren zij daarom een deel van het internet, waardoor het niet langer mogelijk is een bezoekje te brengen aan sites als Hyves en Youtube of te chatten via Live Messenger.

Woensdag mocht onze eigen FAQman John Vanderaart de Rotterdamse luisteraars uitleggen hoe zij deze opgeworpen barrières kunnen omzeilen. Of de dienstdoende DJ het helemaal begreep zullen we waarschijnlijk nooit weten. Wilt u een poging wagen, dan vindt u het fragment hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten