FAQman.nl gelanceerd: het antwoord op digitale vragen

© CIDimport

FAQman.nl gelanceerd: het antwoord op digitale vragen

Geplaatst: 30 januari 2012 - 15:04

Aangepast: 27 augustus 2022 - 07:29

Redactie ID.nl

Nederland heeft er een nieuwe topsite bij: FAQman.nl. Vrijwel alle vragen over computers, internet, tablets, smartphones en andere digitale apparatuur worden hier beantwoord. En dat niet alleen door John Vanderaart, de FAQman van Computer Idee, maar juist ook door de bezoekers van FAQman.nl. 

De nieuwe website is een logisch uitvloeisel van de status die de FAQman door de jaren heen heeft verworven: geen digitale vraag zo lastig of er is wel een antwoord op. Bovendien kunnen nu bezoekers hun kennis doorgeven, want ook zij kunnen antwoord geven op vragen als vragen als “hoe kan ik draadloos printen?” en “heb ik antivirussoftware voor mijn tablet nodig?”. Dankzij een systeem van 'likes' komen de beste antwoorden hierbij al snel bovendrijven.

Om de bezoekers vanaf de eerste dag op hun wenken te bedienen, staan er op FAQman.nl al 10.000 antwoorden op vragen die de FAQman de afgelopen jaren heeft gekregen. 

Directeur Paul Molenaar van HUB Uitgevers: “Onze positie in print was en is sterk. En de komende drie jaren willen we gebruiken om ook online marktleider te worden waar we dat nog niet zijn. En het liefst bereiken we dat natuurlijk met lanceringen als deze, waar we de kracht van een merk optimaal benutten.”

Neem een kijkje op de website van Computer Idee's eigen FAQman op FAQman.nl. De website is momenteel nog in bèta maar dat zal niet lang meer duren.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten