FAQman.nl gelanceerd: het antwoord op digitale vragen 2013-11-04T16:14:10

Samsung Galaxy S Advance aangekondigd

Schaatskaart van Nederland vernieuwd

FAQman.nl gelanceerd: het antwoord op digitale vragen

FAQman.nl gelanceerd: het antwoord op digitale vragen

Nederland heeft er een nieuwe topsite bij: FAQman.nl. Vrijwel alle vragen over computers, internet, tablets, smartphones en andere digitale apparatuur worden hier beantwoord. En dat niet alleen door John Vanderaart, de FAQman van Computer Idee, maar juist ook door de bezoekers van FAQman.nl. 

De nieuwe website is een logisch uitvloeisel van de status die de FAQman door de jaren heen heeft verworven: geen digitale vraag zo lastig of er is wel een antwoord op. Bovendien kunnen nu bezoekers hun kennis doorgeven, want ook zij kunnen antwoord geven op vragen als vragen als “hoe kan ik draadloos printen?” en “heb ik antivirussoftware voor mijn tablet nodig?”. Dankzij een systeem van 'likes' komen de beste antwoorden hierbij al snel bovendrijven.

Om de bezoekers vanaf de eerste dag op hun wenken te bedienen, staan er op FAQman.nl al 10.000 antwoorden op vragen die de FAQman de afgelopen jaren heeft gekregen. 

Directeur Paul Molenaar van HUB Uitgevers: “Onze positie in print was en is sterk. En de komende drie jaren willen we gebruiken om ook online marktleider te worden waar we dat nog niet zijn. En het liefst bereiken we dat natuurlijk met lanceringen als deze, waar we de kracht van een merk optimaal benutten.”

Neem een kijkje op de website van Computer Idee's eigen FAQman op FAQman.nl. De website is momenteel nog in bèta maar dat zal niet lang meer duren.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord