Feedly verwelkomt 500.000 Google Reader-gebruikers 2013-11-04T15:42:04

Comic Relief Tweet kost Britse politica 15.000 euro

Galaxy S4 maakt geen indruk op HTC en Apple

Feedly verwelkomt 500.000 Google Reader-gebruikers

Feedly verwelkomt 500.000 Google Reader-gebruikers

Na de aankondiging van Google dat het in de zomer stopt met Google Reader, zijn gebruikers massaal overgestapt naar de rss-reader Feedly. Die verwelkomt de 500.000 nieuwe gebruikers uiteraard met open armen.

Er ontstond veel commotie doen Google aankondigde dat Google Reader zou stoppen op 1 juli 2013. Er werd direct een petitie gestart om Google op andere gedachten te brengen en zelfs een website genaamd BringGoogleReaderBack waarop de reactie van de gebruikers treffend werd gevangen in een animated gif.

Er zijn verschillende alternatieven zoals we ook hier beschreven waaronder Feedly die dus goed garen weet te spinnen bij het verdwijnen van Google Reader. Binnen 48 uur na bekendmaking van het stoppen van Google Reader, wist Feedly 500.000 nieuwe gebruikers aan zich te binden. De iOS Feedly app stond ook al snel aan top in het gratis app-overzicht van Appleā€™s App Store. Feedly heeft meteen meer servercapaciteit ingeschakeld (met een factor 10 verhoogd) om de toestroom aan te kunnen. Feedly downloaden kan hier.

[Via: Mashable]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord