Val-You berekent jouw Facebook-waarde

Apple Flashback removal tool ook voor OS X Leopard

Fiat gebruikt Google Street View voor photobomb

Fiat gebruikt Google Street View voor photobomb

Fiat heeft in Zweden slim gebruikgemaakt van het feit dat de Google Street View-auto langskwam bij het hoofdkantoor van Volkswagen. Op het moment dat de foto werd genomen, stond er zodoende pontificaal een rode Fiat voor de deur.

De trend van het (bedoeld of onbedoeld) verstoren van foto’s van anderen door er ongevraagd op te figureren staat bekend als ‘photobomb’, Precies wat Fiat dus nu met Volkswagen heeft gedaan.

Fiat Google Street View Photobomb

Of Volkswagen de stunt ook kan waarderen is natuurlijk nog maar de vraag. Ook is de vraag of Fiat van te voren al wist dat de Google auto (een Opel Astra) langs het Volkswagen-gebouw zou rijden of dat het echt een spontane stunt is van een Fiat-rijder en/of iemand die werkzaam is bij Fiat. Fiat heeft nog niet gereageerd. Het kan zich in ieder geval scharen in het rijtje populaire photobombs op internet waarvan hieronder een paar voorbeelden"

Photobomb party

Photobomb eekhoorn

Photobomb celebs

[Via: Jalopnik]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus