FIFA WK bid 2018 live te volgen op internet 2013-11-04T16:41:01

Chinese regering opent jacht op illegale software

Sint brengt nas en blu-ray mee

FIFA WK bid 2018 live te volgen op internet

FIFA WK bid 2018 live te volgen op internet

Het uitvoerend comité van de FIFA kiest op 2 december welke landen de WK's van 2018 en 2022 mogen organiseren. Het bid Nederland/België is één van de kandidaten voor het WK van 2018.

Het uitvoerend comité van de FIFA kiest op 2 december welke landen de WK's van 2018 en 2022 mogen organiseren. Het bid Nederland/België is één van de kandidaten voor het WK van 2018. De uitslag is live te volgen op internet.

Nederland en België moeten het opnemen tegen Engeland, Rusland en de combinatie Spanje/Portugal die ook het WK van 2018 willen organiseren. 

Het tot op heden gehanteerde roulatiesysteem, waarbij het continent al vaststond, is opgeheven. Nu is de enige voorwaarde dat een WK niet tweemaal achtereen op hetzelfde continent wordt gehouden.

Omdat de Verenigde Staten zich uit de bieding voor 2018 hebben teruggetrokken wordt het WK van 2018 zeker in Europa gehouden. Daarmee is ook duidelijk dat het WK 2022 zeker niet in Europa terecht komt. 

Vanaf 09.00 uur presenteren de kandidaten voor het toernooi van 2018 hun bid. Nederland/België zijn als eerste aan de beurt.

Om 15.55 uur begint de daadwerkelijke verkiezing en zullen we zien of de ingehuurde Oranje hossers de FIFA-top in Zürich al hebben weten overtuigen. Rond 16.00 maakt de FIFA de uitslagen van beide bids bekend. Ook deze zijn live te volgen via NOS.nl.

 [Via NOS.nl]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord