Firefox 11 download beschikbaar 2013-11-04T16:11:03

Acer Timeline Ultra M3 met Nvidia Kepler

Google origami doodle

Firefox 11 download beschikbaar

Firefox 11 download beschikbaar

Mozilla heeft Firefox 11 uitgebracht en biedt vooral een handige optie voor mensen die willen overstappen van Google Chrome naar Firefox.

De nieuwe Firefox-versie biedt o.a. de mogelijkheid om instellingen uit Chrome te importeren zodat ook gebruikers die overgestapt zijn op Google’s browser nu weer eenvoudig terug kunnen keren.  Door de snelle opeenvolging van Firefox-versies (elke 6 weken een nieuwe versie) is het overzetten add-ons soms problematisch waardoor sommige gebruikers zijn overgestapt op Chrome. Die kunnen nu in ieder geval eenvoudig terugkeren naar Firefox met behoud van al hun instellingen.


Firefox Sync

Met Sync kunnen ad-ons gesynchroniseerd worden over verschillende computers. Je hoeft dan dus niet op elke computer waar je Firefox op hebt draaien alle add-ons te installeren.  

Firefox 11 downloaden

De download is hier te vinden en is beschikbaar in verschillende talen en voor verschillende besturingssystemen. Zie hier een overzicht van de nieuwe functies en veranderingen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord