Firefox 13 te downloaden 2013-11-04T16:04:45

Nederland maakt zich op voor zware zonnestorm

Oprah's Book Club 2.0

Firefox 13 te downloaden

Firefox 13 te downloaden

De nieuwste versie van Firefox is vroeger dan gepland te downloaden bij browserfabrikant Mozilla. Versie 13 belooft aanzienlijk sneller te zijn dan z'n voorganger.

De nieuwste versie van Firefox is vroeger dan gepland te downloaden bij browserfabrikant Mozilla. Versie 13 belooft aanzienlijk sneller te zijn dan z'n voorganger.

Het is al bijna een gewoonte geworden om de nieuwe browserversies een dag te vroeg te uploaden. Versie 13 komt nog geen anderhalve maand na versie 12, maar in tegenstelling tot die release zien we nu wel wat nieuws.

De ingebouwde pagina die je te zien krijgt als je een nieuwe tab opent is opnieuw ontworpen om beter aan te sluiten bij de nieuwe ontwerpprincipes van Mozilla. Datzelfde geldt voor de homepage (te zien als je de browser opent of via about:home). Je kunt daar vanaf nu snelkoppelingen naar downloads, favorieten, geschiedenis en add-ons kwijt.

Reset-knop


Als je vaak tabsessies laadt in Firefox, zul je in versie 13 een flinke snelheidsverbetering merken. Tabs van de vorige keer worden namelijk pas echt geladen als je ze aanklikt. Ook nieuw is de mogelijkheid Firefox te resetten. De browser heeft de hardnekkige neiging om traag te worden of te crashen naarmate het profiel voller wordt. De Reset Firefox-optie moet dit soort problemen met één klik oplossen. Verder kan Firefox 13 overweg met SPDY, Googles alternatief voor het http-protocol.

De download van Firefox 13 is op het moment van schrijven nog niet op de officiële servers te vinden. Wel zijn er directe downloadlinks naar de Engelstalige versie voor

Windows en Mac OSX

.

Bron: PCM


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord