Firefox 2.0 Alpha 1 volgende week verwacht 2013-10-10T14:33:49

Welke diensten van Google kent ú eigenlijk?

SP opent site voor iedereen die SP gestemd heeft

Firefox 2.0 Alpha 1 volgende week verwacht

Firefox 2.0 Alpha 1 volgende week verwacht

Veel websurfers kijken er al een tijdje reikhalzend naar uit. Mozilla heeft aangekondigd dat de eerste publieke alfa-versie van Firefox 2.0 in de loop van volgende week beschikbaar komt. Verwachte veranderingen in de volgende versie van de populaire browser zijn verbeterde prestaties en stabiliteit, drag&drop-mogelijkheid voor de werkbalk en een spellingcontrole-terwijl-u-typt-optie.

Veel websurfers kijken er al een tijdje reikhalzend naar uit. Mozilla heeft aangekondigd dat de eerste publieke alfa-versie van Firefox 2.0 in de loop van volgende week beschikbaar komt. Verwachte veranderingen in de volgende versie van de populaire browser zijn verbeterde prestaties en stabiliteit, drag&drop-mogelijkheid voor de werkbalk en een spellingcontrole-terwijl-u-typt-optie. Deze laatste optie is voorlopig alleen beschikbaar in het Engels.

Meer informatie: Mozilla Alpha 1 Status

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord