Fits.me maakt online kleding passen mogelijk

© CIDimport

Fits.me maakt online kleding passen mogelijk

Geplaatst: 10 juni 2011 - 12:22

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:10

Redactie ID.nl

Fits.me is een nieuwe plug-in voor online kledingwinkels. De plug-in maakt het mogelijk om te zien hoe de gewenste kleren jou zullen staan, zonder dat je naar de desbetreffende winkel hoeft te gaan.

Fits.me maakt gebruik van een speciaal voor het project gemaakte robot paspop, ook wel een ‘FitBot’ genoemd. Deze FitBot kan alle vormen en maten aannemen en is daarom uitermate geschikt om kleding op te tonen.

Kwestie van maten invullen
Het werkt als volgt: je kiest een kledingstuk uit op een webwinkel, vervolgens voer je je eigen maten in zoals lengte, middel, heupen, borst etc. De plug-in zorgt er dan voor dat het kledingsstuk getoond wordt op een lichaam met jouw maten. Zo weet je meteen of het de goede maat is en of het überhaupt bij jou past.

Mannen al eerder voorzien
Vorig jaar werd de versie voor mannenkleding al uitgebracht en nu is het de beurt aan de vrouwen. De vrouwenversie heeft iets langer op zich laten wachten, omdat vrouwen nou eenmaal meer verschillende vormen en maten hebben dan mannen. Op de website van het Britse Hawes and Curtis kun je het zelf al testen.  

[Via: The Next Web
 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten