Flappy Bird-opvolger Swing Copters minder moeilijk na update

© CIDimport

Flappy Bird-opvolger Swing Copters minder moeilijk na update

Geplaatst: 26 augustus 2014 - 12:16

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:51

Redactie ID.nl

De opvolger van het populaire Flappy Bird, genaamd Swing Copters, is zo moeilijk dat de ontwikkelaar een update heeft uitgebracht om het spelletje makkelijker te maken.

Veel spelers vonden het spelletje een stuk minder leuk dan het immens populaire Flappy Bird, omdat Swing Copters veel te moeilijk was. In het spelletje moet de speler een klein mannetje in een helikopter bijsturen terwijl deze naar boven vliegt. Daarbij moeten obstakels worden vermeden.

Frustrerend

Veel spelers kwamen niet verder dan 2 punten, wat voor de meeste spelers reden genoeg was om het spel links te laten liggen. Met de nieuwe update wordt het spel een stukje simpeler, doordat de obstakels verder van elkaar verwijderd zijn en de speler een aanloopje kan nemen. Ook is de besturing wat makkelijk geworden.

Flappy Bird

Swing Copters is het langverwachte vervolg op Flappy Bird, een simpel spelletje voor Android en iOS waarbij spelers een vogeltje langs obstakels moest vliegen. Het spel was waanzinnig populair, met name door de verraderlijke moeilijkheidsgraad.

Swing Copters is hier te downloaden voor Android en hier voor iOS.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten