Foto Samsung Galaxy S6 online gezet

© CIDimport

Foto Samsung Galaxy S6 online gezet

Geplaatst: 23 februari 2015 - 08:03

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:17

Redactie ID.nl

T-Mobile heeft een foto online gezet van de Samsung Galaxy S6. Het nieuwe vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant verschijnt 1 maart, maar er is nog maar weinig officieel bekend over de telefoon. Nu lijken er wel wat meer geruchten bevestigd te zijn, want op de foto is te zien hoe de telefoon een gebogen scherm heeft.

De foto werd online gezet op de website van T-Mobile. Het gaat niet om een foto die per ongeluk te vroeg online is gezet, maar om een vroege promotie voor de telefoon.

Gebogen scherm

Uit de foto is niet heel veel informatie te halen, al is te zien hoe het toestel een gebogen scherm heeft dat over de zijkant heen valt. Dat is hetzelfde principe als de Galaxy Note Edge, een aparte telefoon die vorig jaar tijdens de IFA-beurs in Berlijn werd gepresenteerd. Met het gebogen scherm kun je informatie zien op de zijkant van de telefoon, die je als soort lichtkracht kunt gebruiken.

Twee varianten

Waarschijnlijk brengt Samsung twee versies van de S6 uit: één met een 'normaal' scherm en één met een gebogen rand. Die wordt waarschijnlijk duurder dan de eerste - de Galaxy Note Edge kostte 100 euro méér dan de Note 4.

Metalen behuizing

Ook lijkt het er op de foto op dat de S6 een metalen behuizing krijgt. Dat is anders dan de voorgangers, die allemaal nog een aluminium behuizing hadden. Daar kwam echter veel kritiek op van kopers die het toestel wat plastic aan vonden voelen.

De Samsung Galaxy S6 wordt naar verwachting op 1 maart gepresenteerd, voorafgaand aan de Mobile World Congress-beurs in Barcelona begin maart. Over prijzen is nog niets bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten