Fotografie e-zine maakt debuut

© CIDimport

Fotografie e-zine maakt debuut

Geplaatst: 2 februari 2009 - 11:02

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:39

Redactie ID.nl

Waar het uitlaten van de hond al niet goed voor is... terwijl fotograaf Pieter Dhaeze met hond Joy over de hei wandelde, bedacht hij dat er, tussen het ruime aanbod fototijdschriften, nog geen enkel goed foto-e-zine bestond.

Waar het uitlaten van de hond al niet goed voor is... terwijl fotograaf Pieter Dhaeze met hond Joy over de hei wandelde, bedacht hij dat er, tussen het ruime aanbod fototijdschriften, nog geen enkel goed foto-e-zine bestond. Nu, negen maanden later, is het zover en kan Pieter trots zijn e-zine presenteren.

Het blad, waarvan het eerste nummer nu online staat (klik

hier

), heet EOSzine. Kennen we die naam niet ergens van? Inderdaad, EOS is het digitale spiegelreflexcamera-merk van Canon. En hoewel er in het blad veel Canon terugkomt, is het ook voor mensen die met een ander merk camera fotograferen de moeite meer dan waard. Zo leest u in het eerste nummer bijvoorbeeld over beeldstabilisatie, macrolenzen en helderheid, maar komt ook Pieter van Vollenhoven, zelf enthousiast natuurfotograaf, aan het woord. Het mooie is dat het e-zine, juist door de samenwerking met Canon, gratis kan zijn. En dat is in deze tijden van financiële crisis natuurlijk mooi meegenomen!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten