Foto's van Microsoft's iPod-killer uitgelekt

© CIDimport

Foto's van Microsoft's iPod-killer uitgelekt

Geplaatst: 11 juli 2006 - 06:07

Aangepast: 20 september 2022 - 07:30

Redactie ID.nl

Volgens Engadget en Gizmodo zijn er foto's gelekt van Microsoft's iPod-killer. Microsoft wil de muziekspeler voor de kerst in de winkelschappen hebben en zo de aanval op Apple openen. De foto zou door een insider uit het Microsoft-team gelekt zijn.De codenaam van de speler is volgens dezelfde bron "Argo", de uiteindelijke naam zal vermoedelijk de "Zune" zijn.

Foto's van Microsoft's iPod-killer uitgelekt

Volgens Engadget en Gizmodo zijn er foto's gelekt van Microsoft's iPod-killer. Microsoft wil de muziekspeler voor de kerst in de winkelschappen hebben en zo de aanval op Apple openen. De foto zou door een insider uit het Microsoft-team gelekt zijn.

De codenaam van de speler is volgens dezelfde bron "Argo", de uiteindelijke naam zal vermoedelijk de "Zune" zijn. Volgens de Seattle Times zou het heel goed mogelijk kunnen zijn dat de speler niet alleen audio en video afspeelt maar ook beperkte gamesfunctionaliteit heeft, zoals de PSP en de Nintendo DS. Het gebrek aan buttons voor gamen lijkt dit overigens tegen te spreken.

Of de Argo/Zune een succes gaat worden valt nog te bezien. De speler ziet er minder stijlvol uit dan de iPod, wat een belangrijke factor voor de verkopen is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten