CES 2015: Fuhu's kindvriendelijke tablets zijn groter dan televisie

© CIDimport

CES 2015: Fuhu's kindvriendelijke tablets zijn groter dan televisie

Geplaatst: 7 januari 2015 - 08:07

Aangepast: 26 augustus 2022 - 23:41

Redactie ID.nl

Elektronicafabrikant Fuhu brengt kindvriendelijke tablets uit die groter zijn dan een gemiddelde televisie. Het bedrijf had al forse tablets in de vorm van de 20 en 24 inch Nabi's maar breidt de line-up nu uit met modellen tot maar liefst 65 inch.

Het zijn dan ook niet handzame tablets die je gemakkelijk met je meedraagt. De bedoeling ervan is dat je ze net als een televisie aan de muur hangt. De 55 in 65 inch-varianten bevatten een Ultra HD-scherm. Daar betaal je dan ook behoorlijk voor, want het grootste model kost 4000 dollar. De 32 inch versie kost 699 dollar.

Omdat de schermen zo groot zijn, kun je er met vier spelers tegelijk spelletjes op spelen. Met de kleinere Nabi-tablets zijn de grote varianten tevens aan te sturen.

Spelletjes met het hele gezin

De tablets komen geïnstalleerd met meer dan twintig spelletjes, die speciaal ontwikkeld zijn om met je kinderen te spelen. Daarnaast heeft Fuhu er andere handige apps op gezet, zoals een kook-app, een sportapp en een winkel-app. Apps uit de Play Store zijn er ook gewoon op te downloaden.

Via een HDMI-ingang is eventueel een Blu-ray speler aan te sluiten, zodat ze nog meer op een reguliere televisie lijken. Ze beschikken tevens over Bluetooth, wifi en NFC-technologie.

De megatablets van Fuhu komen in de tweede helft van 2015 uit. Europese prijzen en data zijn nog niet bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten