Gameheld Mario op een postzegel 2013-10-10T14:33:36

HP in de kunst wordt HyPe

TomTom navigeert in WK-sferen

Gameheld Mario op een postzegel

Gameheld Mario op een postzegel

De Japanse posterijen is vorig jaar gestart met een reeks postzegel-vellen waarop strip- en gamefiguren de hoofdrol spelen - zoals bijvoorbeeld Pókemon. Nu is het de beurt aan Mario en consorten.De zegels worden in mei uitgebracht, maar voorintekenen schijnt al te kunnen.

De Japanse posterijen is vorig jaar gestart met een reeks postzegel-vellen waarop strip- en gamefiguren de hoofdrol spelen - zoals bijvoorbeeld Pókemon. Nu is het de beurt aan Mario en consorten.

De zegels worden in mei uitgebracht, maar voorintekenen schijnt al te kunnen. Er is ook een Nederlandse postzegelwinkel die de Mario-zegels verkoopt.

In november bracht de Franse PTT ook al een reeks game-zegels uit: naast Lara Croft en Pac-Man fugureerden ook Link (van Zelda), Mario, Donkey Kong, Rayman, de Prince of Persia, The Sims, Spyro en Abidou - een vooral in Frankrijk populaire game-held - op die postzegels.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord