Gmail voegt foto's toe en een belletje

© CIDimport

Gmail voegt foto's toe en een belletje

Geplaatst: 12 mei 2006 - 06:05

Aangepast: 19 september 2022 - 13:09

Redactie ID.nl

Gmail heeft een nieuwe functionaliteit gekregen. Het is nu mogelijk om een foto van een contactpersoon te zien wanneer u met de muis op zijn of haar naam gaat staan. Ook kunt u een foto van uzelf aan uw naam koppelen. Het werkt ongeveer hetzelfde als de schermafbeeldingen (avatars) in im-programma's. U kunt ook een aantal opties instellen.

Gmail voegt foto's toe en een belletje

Gmail heeft een nieuwe functionaliteit gekregen. Het is nu mogelijk om een foto van een contactpersoon te zien wanneer u met de muis op zijn of haar naam gaat staan. Ook kunt u een foto van uzelf aan uw naam koppelen. Het werkt ongeveer hetzelfde als de schermafbeeldingen (avatars) in im-programma's. U kunt ook een aantal opties instellen. Zo kunt u instellen dat alleen de personen die kunnen zien dat u online bent, uw foto kunnen zien. Wanneer u een betere foto weet voor een contactpersoon dan kunt u hem of haar een alternatieve foto sturen.

Gmail heeft nu ook een ‘ping’ geluid dat u hoort wanneer iemand u een Chat-bericht stuurt.

De nieuwe functionaliteiten worden de komen dagen wereldwijd uitgerold, dus het kan even duren voordat u deze opties in uw Gmail-account ziet.


Meer informatie

: mail.google.com

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten