Google Chrome voor iPad en iPhone

© CIDimport

Google Chrome voor iPad en iPhone

Geplaatst: 29 juni 2012 - 05:25

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:26

Redactie ID.nl

Google heeft Chrome voor de iPad, iPhone en iPod Touch uitgebracht voor iOS 4.3 en nieuwer. Naast Chrome is ook de Google Drive dienst via een app op de iPhone en iPad beschikbaar.

Google liet tijdens het I/O-conferentie in San Francisco dat Chrome inmiddels 310 miljoen actieve gebruikers heeft, vorig jaar waren dat er 160 miljoen en het jaar daarvoor 70 miljoen. De browser maakt dus een onstuimige groei door en is nu ook klaar om de iPad en iPhone te veroveren.

Google Chrome voor iPad en iPhone-15767094

© CIDimport

Chrome veroverde in ieder geval al de nummer 1 plaats in de top 10 apps op iTunes. De app ondersteunt synchronisatie van je openstaand tab-bladen, favorieten, wachtwoorden en omnibox-data. Je kunt het zelf proberen door de app hier te downloaden. 


Chrome-lek doet MacBook Air crashen

Een lek in de nieuwe Chrome browser zorgt ervoor dat de nieuwe MacBook Air vast kan lopen op Chrome. Google heeft erkend dat een bug in de browser inderdaad verantwoordelijk is voor het crashen van de MacBook Air. Google heeft een automatische update uitgerold die GPU-acceleratie uitzet en werkt in aan een oplossing voor het lek.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten