Google+ Communities 2013-11-04T15:49:17

Spotify Discover: Ontdek nieuwe muziek

iPad mini kost maxi belasting

Google+ Communities

Google+ Communities

Google heeft een nieuwe optie geïntroduceerd voor het Google + netwerk: Communities. Via Communities kunnen gebruikers met dezelfde interesse eenvoudig contact met elkaar leggen. Momenteel heeft Communities nog een preview-status en is die nog niet voor iedereen uitgerold.

De Communities zijn openbaar voor iedereen maar het is ook mogelijk om een Community als privé in te stellen. Via de communities kunnen ook weer makkelijk evenementen worden ingepland om er bijvoorbeeld met z’n allen op uit te trekken voor een fotoshoot of een avondje kokkerellen. Wanneer een deelnemer van een Community iets interessants tegenkomt op internet (bijvoorbeeld een recept) voor de groep, dan kan hij dit met een +1 waarderen en specifiek met de groep delen. 

Communities kun je bereiken via een knop aan de linkerkant van het menu. Zie je hem nog niet, treur dan niet want hij komt waarschijnlijk snel beschikbaar.

Google + Communities

Google + is groeiende

Of Communities een krachtig wapen wordt in de strijd met Facebook (Facebook Groups) zal de tijd leren. Feit is wel dat het Google+ netwerk groeiende is. 500 miljoen mensen hebben een Google + account, 235 miljoen maken gebruik van Google + opties (zoals het waarderen van online content met de +1 knop zoals op Computer Idee). Uiteraard wil dit niet zeggen dat het allemaal actieve gebruikers zijn maar daar heeft Google ook nog cijfers over. 135 miljoen gebruikers zouden actief zijn op Google +, d.w.z. dat deze groep dus daadwerkelijk de Google + app gebruikt of naar de plus.google.com website surft.  

[Via: Websonic]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord