Google Drive is live 2013-11-04T16:07:57

Firefox 12 te downloaden

Daling nieuwe Nederlandse Twitter-accounts

Google Drive is live

Google Drive is live

Cloud-dienst Google Drive is eindelijk beschikbaar. Alle gebruikers van Google Drive krijgen 5 GB gratis ruimte, meer ruimte is te verkrijgen tegen betaling.

Cloud-dienst Google Drive is eindelijk beschikbaar. Alle gebruikers van Google Drive krijgen 5 GB gratis ruimte, meer ruimte is te verkrijgen tegen betaling. De prijzen voor Nederland zijn nog niet bekend.  

Google Drive is beschikbaar voor pc, Mac en Android. Aan de versie voor iPhone en iPad wordt nog gewerkt. Google Docs en Google+ zijn in Google Drive geïntegreerd, dit maakt het mogelijk om via Google Drive documenten direct te openen en te bewerken. Het is naast documenten ook mogelijk om diverse bestandtypes zoals Photoshop-bestanden, direct te openen zonder de software. Deze bestanden kunnen ook vanuit Google Drive worden bewerkt.

Sommige gebruikers kunnen nog geen gebruik maken van Google Drive. Naar verwachting wordt Google Drive geleidelijk aan voor iedereen beschikbaar.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord