Google Foto's bewaart originele foto niet meer na bewerking 2016-03-29T11:01:05

Bug in iOS 9.3 laat gebruikers geen linkjes openen

'Facebook wil van Messenger betaaldienst maken'

Google Foto's bewaart originele foto niet meer na bewerking

Google Foto's bewaart originele foto niet meer na bewerking

Google heeft een kleine, maar belangrijke update uitgebracht voor de Google Foto's-app. Wanneer je een foto voortaan bewerkt, wordt deze niet langer opgeslagen als een kopie van het origineel.

Voortaan wordt het originele bestand namelijk overgeschreven met de bewerkte variant. Google kiest daarvoor om ruimte te besparen, zowel op je toestel als in de cloud. Je zit dan niet langer telkens meer met dubbele foto's opgescheept.

Ongedaan maken

Heb je effecten toegevoegd of het beeld bijgesneden en wil je toch graag de originele foto weer terug, dan kun je in de app altijd weer die stappen ongedaan maken.

De nieuwe functie is actief vanaf versie 1.17, die je automatisch binnenkrijgt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.



Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord