Google Foto's krijgt ondersteuning voor iOS 9's Live Photos 2016-03-08T09:07:31

Einde in zicht voor livestream-app Meerkat

WhatsApp toch niet gratis? App verwijdert 'Levenslang abonnement' in bèta-versie

Google Foto's krijgt ondersteuning voor iOS 9's Live Photos

Bewegende plaatjes ook bij Google op te slaan

Google Foto's krijgt ondersteuning voor iOS 9's Live Photos

Google Photos krijgt ondersteuning voor Live Photos, de nieuwe fotofunctie in iOS 9 waarmee je 'bewegende' foto's kunt maken op de iPhone 6s en 6s Plus. Je kunt de Live Photos nu opslaan en bekijken in Google Photos, zelfs als ze van je iPhone zijn verwijderd.

Live Photos is een nieuwe functie in de meest recente versie van iOS op de iPhones. Door een Live Photo te maken kun je niet alleen een beeld statisch vastleggen, maar ook de paar seconden vóór en na de foto. Op die manier krijg je een bewegend beeld, terwijl je ook gewoon de losse foto kunt terugkijken.

Backup

Die Live Photos zijn nu te bekijken in de Google Photos-app. Je kunt ze handmatig uploaden, maar ook automatisch backuppen. In de app, of in de web-app zijn de foto's dan te bekijken.

Vernieuwende functie

Live Photos was één van de vernieuwendste functies van iOS 9, maar er zijn nog maar weinig apps die er actief mee werken. Wel kun je de Live Photos op Facebook of Tumblr zetten.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord