Google geeft gratis Play-tegoed weg voor Chromecast-bezitters

© CIDimport

Google geeft gratis Play-tegoed weg voor Chromecast-bezitters

Geplaatst: 10 november 2015 - 07:46

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:18

Redactie ID.nl

Heb je een Chromecast in huis liggen? Zo niet, dan raden we dat sterk aan, helemaal door een nieuwe promotieactie die Google nu heeft lopen. Daarmee kun je 5 euro aan krediet ontvangen in de Play Store, waarmee je games, films of muziek kunt kopen.

Google wil heel graag dat je de nieuwe Chromecast gaat gebruiken - en terecht, want het is een bijzonder prettig apparaatje. Het bedrijf geeft daarom Play-tegoed cadeau voor iedereen die een Chromecast heeft. Per persoon kun je zelfs 2 Chromecasts gebruiken om van het aanbod gebruik te maken, dus als je er meerdere in huis hebt heb je helemaal geluk.

Website

Om van het aanbod gebruik te maken, moet je naar deze speciale website van Google, maar dat moet wel in de Chrome-browser. Je kunt daar op de aanbieding in gaan, mits je bent ingelogd met je Google-account.

Via de app

Je kunt ook vanaf je telefoon gebruik maken van het aanbod. Je moet daarvoor de Chromecast-app opstarten, verbinding maken met het apparaat, en via de instellingen naar 'Aanbiedingen' te gaan.

Apps kopen

Het tegoed blijft tot eind volgend jaar beschikbaar. Je kunt met het tegoed apps kopen in de Play Store, maar ook films en muziek. Je kunt overigens ook Play-tegoed verdienen met Google Opinion Rewards. Hoe je dat doet, lees je hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten