Google Glass krijgt nieuwe hippe monturen

© CIDimport

Google Glass krijgt nieuwe hippe monturen

Geplaatst: 3 juni 2014 - 06:10

Aangepast: 20 september 2022 - 07:34

Redactie ID.nl

Google heeft een aantal nieuwe designs aangekondigd voor de slimme bril Google Glass. De nieuwe brillen zien er een stuk hipper uit, en zijn ontworpen door modeontwerper Diane von Furstenburg.

Google Glass krijgt nieuwe hippe monturen

De nieuwe brillen komen in 5 verschillende frames en 8 verschillende kleuren. Voorlopig komen de nieuwe designs alleen in Amerika beschikbaar, maar als Google Glass eindelijk internationaal beschikbaar komt zullen de glazen ook daarvoor te koop zijn.

Imagoprobleem

Google worstelt al langer met de slimme bril. Hoewel de techniek geweldig is (zoals wij eerder al opmerkten), heeft de bril een imagoprobleem. Het ding ziet er ongemakkelijk en groot uit en heeft een nerderig imago. Daarom probeert de internetgigant met alle macht het imago op te poetsen, door samen te werken met designers die nog iets van de hoofdcomputer proberen te maken.

Eerder

Het is niet de eerste keer dat Google samenwerkt met professionele designers om het montuur van de bril te verbeteren. We zijn benieuwd naar wat jullie ervan vinden - zouden jullie 'em kopen als 'ie er zo uit ziet?

Google Glass krijgt nieuwe hippe monturen -15995984

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten