Google Glasses volgens Microsoft: Parodie op YouTube 2013-11-04T16:09:10

Flashback trojan infecteert 600.000 Mac’s

Eadweard J. Muybridge Google Doodle

Google Glasses volgens Microsoft: Parodie op YouTube

Google Glasses volgens Microsoft: Parodie op YouTube

Op YouTube vinden we een grappig filmpje waarin de maker zijn visie toont over hoe de augmented reality bril van Google zou hebben gewerkt wanneer Microsoft dit concept had uitgewerkt.

We schreven eerder deze week al over het Google Project Glass, de augmented reality bril die eind dit jaar uit moet komen. De bril toont informatie over het doorzichtige brilglas en doet sterk denken aan de bril die Arnold Schwarzenegger droeg in de Terminator-films. YouTube-gebruiker ‘vlakkeland’ heeft nu een video op YouTube gezet  van Microsofts prototype van een dergelijke bril. Uiteraard met een dikke knipoog.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord