Google Keep notitie-app 2013-11-04T15:41:43

YouTube mijlpaal: 1 miljard maandelijkse bezoekers

SocialFolders: Backup van uw online data

Google Keep notitie-app

Google Keep notitie-app

Google heeft nu officieel de Google Keep notitie-app geïntroduceerd. De app is vooral bedoeld voor korte notities, een soort digitale post-its dus.

Er zijn meer populaire notitie-apps zoals Evernote, deze app is in mogelijkheden de meerdere van Keep en je zou Google Keep als een Evernote-lite kunnen zien. Voordeel van Keep is dat het erg simpel en snel is. Ideaal voor korte notities die ook kunt voorzien van foto’s. Je hoeft de notitie ook niet te typen, je kunt ze ook dicteren. Ze worden gesynchroniseerd met Google Drive zodat je ze altijd bij de hand hebt. Je kunt ze zelf rangschikken en van verschillende kleuren voorzien.

Google Keep op Android smartphoneGoogle Keep op Android

In de code van Google Drive kwam de naam Keep al voor en Google Keep kwam per ongeluk al online waarna het snel weer door Google offline werd gehaald. Maar toen zwierven de screenshots inmiddels al op het web. Nu is de app officieel uit. De dienst komt ook toegankelijk via Google-accounts.

Google Keep illustratie

Google Keep notities beheren

Google Keep dowloaden

Google Keep voor Android is in de Play Store te downloaden. De app werkt met Android 4.0 en hoger. iPhone en iPad-gebruikers moeten het vooralsnog doen met de website want een app voor iOS is er nog niet.

[Via: Zdnet]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord