Google komt met eigen concurrent 2013-10-10T14:32:24

Pompoenen voor Apple's iPod

Mooie lijsten maken in Word

Google komt met eigen concurrent

Google komt met eigen concurrent

Weet u het nog? Wie 'raar kapsel' intikte bij Google, kreeg vorig jaar als eerste zoekresultaat de site van Jan Peter Balkenende te zien. Nu is er weer iets aan de hand...... dat net zo opvallend is. Wie namelijk 'search' als zoekterm intikt, zou verwachten dat het eerste resultaat gewoon Google zelf zou zijn. Maar dat is niet het geval.

Weet u het nog? Wie 'raar kapsel' intikte bij Google, kreeg vorig jaar als eerste zoekresultaat de site van Jan Peter Balkenende te zien. Nu is er weer iets aan de hand...

... dat net zo opvallend is. Wie namelijk 'search' als zoekterm intikt, zou verwachten dat het eerste resultaat gewoon Google zelf zou zijn. Maar dat is niet het geval. Op de bovenste plaats prijkt namelijk MSN Search, van Microsoft! Google zelf komt pas op de derde plaats. Benieuwd wanneer de opvolger van MSN Search, Live Search, de lijst gaat aanvoeren!

Bron: DutchCowboys


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord